''OPEN ALL DOORS TO BE WELL'' Adlı e Twinning Projesi

Okulumuz öğretmenlerinden Şengül Dalgıç ve Bulgaristan’dan Atanaska Tacheva öğretmenin kuruculuğunu yaptığı, Dilek Süngeç  öğretmeninde yürüttüğü ‘’Okulumda İyi Oluş’’ temalı ‘’ Open All Doors To Be Well’’ adlı eTwinning projesi, Türkiye, Bulgaristan, Litvanya, Azerbaycan, Yunanistan, Polonya ve Romanya ‘dan birçok öğretmen ve öğrencinin katılımı ile yürütülmektedir. Projemizin Nisan ayında tamamlanması planlanmaktadır.

LifeComp çerçevesinde iyi oluş; bireylerin fiziksel, duygusal, sağlık duygusu, olumlu ilişkiler, dayanıklılık, amaç ve anlam duygusunu deneyimledikleri bir durum ve çevrede iyi olma hali olarak tanımlanmaktadır. Projemizin amacı; LifeComp çerçevesine uygun olarak çocukların ilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda okul, aile ve öğretmen işbirliğiyle tüm gelişim alanlarını desteklemek ve okulun refah düzeyini arttırmaktır.

Proje hedeflerimiz;

Çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal refahını desteklemek,

Okul ortamının refah düzeyini artırarak yenilikçi bir okul yaklaşımı geliştirmek,

Ebeveynlerle iş birliği içinde çocukların iyi olma hallerini desteklerken, ailelere rehberlik ederek iyi olma konusunda farkındalık yaratmak,

Uygulamalı etkinlikler ile çocukların web 2.0 araçlarını kullanma becerilerini kazandırılması hedeflenmiştir.

10-01-2024